Learn Digital Skills In This New Norm: Coding & Digital Marketing!

Full-Stack Web Developer

10 weken, fulltime, intensieve bootcamp op locatie

Word een professionele Junior Software Developer, zelfs als je geen of weinig codeer-ervaring hebt.
Nu aanmelden!
grab employer logo
mindvalley employer logo png
google employer logo png
airasia employer logo png
amazon employer logo png
business insider employer logo png
Bedrijven die onze afgestudeerden hebben aangenomen
Indeling
10 weken, fulltime, intensieve bootcamp op locatie
Behandelde talen en frameworks
HTML, CSS, JavaScript, Bootstrap, ReactJS, Python, SQL, Flask
Vereisten
Er is geen voorkennis vereist. Plan een telefoongesprek in om jouw geschiktheid te controleren

Verzeker jouw toekomst met code

Technologie is de wereld zoals wij die kennen drastisch aan het veranderen. De 4e Industriële Revolutie is op komst en experts verwachten dat ruim 40% van alle banen wordt geautomatiseerd tegen 2025. Coderen is een essentiële vaardigheid die je nodig gaat hebben.
Deze 10 weken durende intensieve Quantum Degree is de snelste manier om een Full-Stack Web Developer te worden met zowel kennis van Front-Ed en Back-End. Studeer af met de kennis en vaardigheden om te denken als een programmeur en de skills om gemakkelijk een nieuwe programmeer-taal of framework te leren.
Onze belofte dat je gaat slagen
In het geval je geen baan weet te vinden nadat je bent afgestudeerd, kan je de bootcamp tot drie keer overnieuw doen. Als dat ook niet werkt, dan krijg je het volledige bedrag terug. Lees de Algemene Voorwaarden
Carrièremogelijkheden
Full-Stack Web Developer, Dev Ops Engineer, Software Engineer

De Full-Stack experience

Deze codeer bootcamp omvat 3 kernmodules en is bedoelt voor individuen die serieus geïnteresseerd zijn in het leren coderen, ondanks dat ze wellicht weinig tot geen kennis van coderen hebben.
HTML, CSS & JavaScript Frontend Development
Begin jouw reis met het creëren van mooie websites
React Front-End Development
Creëer een vloeiende Front-End gebruikerservaring met één van de populairste Front-End Frameworks van de wereld
Back-End Development met Python
Bouw volledig werkende web apps met Python en de bijbehorende Framework: Flask

Wat je gaat leren

Je studeert af met de kennis en vaardigheden om programeer-talen te combineren zodat ze naadloos aansluiten en zodoende een werkende app vormen.
Week 0
Voorbereidingswerk
 • HTML basis
 • Command line basis
 • Python basis
 • Het opzetten van je computer
Week 1 - 2
HTML, CSS & JavaScript Front-End Development
 • Web fundamentals- HTML basis- Styling with CSS
 • Mobile responsive design
 • Bootstrap & the web design workflow
 • JavaScript I & Programming basis
 • JavaScript II & Computational Thinking
 • Interactieve functies bouwen- Libraries & API- Git basis
Week 3 - 4
ReactJS Front-End Development
 • ReactJS basis (ES6, 7, 8)
 • React onderdelen
 • Werken met States & Props
 • Event handling
 • React router
 • Advanced React Pattern
Week 5 - 8
Back-End Development met Python
 • Python basis
 • Software architecture - Object Oriented Programming (OOP)
 • SQL databases
 • ORM
 • Web Development met Flask
 • Production-Readiness, Testing and APIs
Week 9 - 10
Projects
 • Ideëen opdoen
 • Prototypes
 • Codeer een web app vanaf nul (gebruikers interface + Back-End)
 • Inzetten van de app in een echte omgeving
 • Voorbereiden van de Pitch Decks
 • Presenteer jullie app tijdens 'The Pitch' evenement

Inschrijven

Cursusgeld
€2.500
* We accepteren betalingen met Cryptovaluta
Indeling
 • Lessen in het Engels
 • 10 weken / 400 uur
 • Fulltime, op locatie: ma t/m vr, 9:30 - 18:30
Voorkennis en vereisten
 • Er is geen voorkennis vereist*
 • Kandidaten zijn verplicht om een telefoongesprek te houden om de geschiktheid te beoordelen
 • 15 uur aan voorbereidingswerk en leesmateriaal wordt toegezonden vóór aanmelding
 • Breng je eigen laptop mee
Certificaat
Een certificaat 'Bewijs van Aanwezigheid' en een voortgangsrapport worden verzorgd. Certificaat wordt alleen uitgereikt indien de aanwezigheid 98% of hoger is.
Locatie
A-G-7 Glomac Damansara, Jalan Damansara,
60000 Kuala Lumpur, Malaysia.
* UITSLAG DISCLAIMER: Er is geen voorkennis vereist. Echter, resultaten kunnen verschillen en zijn gebaseerd op het aantal uren dat je erin steekt. Het is een intensieve bootcamp en van kandidaten wordt verwacht dat ze 110% inzet tonen om zo hun doel te bereiken en een succesvolle codeerder te worden.
Start data
MAY 17 - JUL 28, 2021
Meld je nu aan!
Intake is vol!

Hou onze volgende intake in de gaten, en schrijf je in voor het vol zit!

Wil je je later inschrijven? Schrijf je in voor de wachtlijst

Heb je niet genoeg tijd? Leer coderen in je vrije tijd, check out de Part-Time Front-End Web Development Cursus

Part-Time Front-End Web Development

Web apps gemaakt door onze studenten

Met de kracht van code, studenten bouwen samen geweldige apps tijdens hun exploratie van alles wat met technologie te maken heeft. En, het gaat verder dan ons curriculum. (Video in het Engels)

Veelgestelde vragen

Wat kan ik aan het einde van de bootcamp?

Onze afgestudeerden starten veelal hun  eigen bedrijven of ze werken voor de leukste bedrijven en startups. Ook zijn  sommige studenten nu aan het werk als freelancer. Zij zijn wel aan het werk  maar behouden tegelijkertijd ook de vrijheid om zelf te kiezen wat ze willen  doen, zonder je voor een lange tijd aan iets te binden. Als software  developer zijn er altijd nieuwe dingen om te leren, of het nou een nieuwe  technologie is, een nieuwe manier om dingen aan te pakken of een nieuwe  functie wat je nooit eerder gebruikt hebt.

In tegenstelling tot andere cursussen waarin je alleenspecifieke technologieën leert, is NEXT Academy’s Web Development Bootcamp zoontworpen dat je de juiste vaardigheden en fundamentele skills leert omzelfstandig websites en meer kan bouwen.

Wat zijn de carrièremogelijkheden voor Web Developers, en hoe gaat NEXT Academy mij daarbij helpen?

Software Developers zijn over het algemeen gewild over  de hele wereld. Op het moment is er een tekort aan Software Developers en de  verwachting is dat dit ook de komende jaren zo zal zijn. En niet alleen het  huidige tekort draagt bij aan de werkgelegenheid voor Web Developers, ook  veel nieuwe banen vereisen een bepaalde kennis van programmeren, zoals data science, machine learning en Artificial Intelligence.

Het tekort wordt veroorzaakt door twee redenen. Eentje daarvan is dat er minder studenten kiezen voor studies in Wetenschap, Technologie, Engineering en Wiskunde. De tweede en belangrijkste reden is dat technologie veel industrieën ontwricht, van landbouw tot aan transport. NEXT Academy heeft contacten met vele technologische startups in de regio zuidoost  Azië, en wij proberen onze getalenteerde studenten te linken met de beste  startups.    

Ik wil mijn eigen bedrijf beginnen, kan ik dit doen nadat ik heb leren coderen bij NEXT Academy?

Ja en  nee. Het beginnen van een bedrijf is heel erg moeilijk enz it vaak vol met tegenslagen. Dit moet je echter niet tegenhouden om te beginnen met ondernemen. Jij zult zeker in staat zijn om je eigen bedrijf te starten, en jij als Web Developer kunt daarmee ook duizenden euro’s aan ontwikkelingskosten besparen, omdat je veel dingen gewoonweg zelf al kan. De vaardigheden die je bij NEXT Academy zult gaan leren zullen jou ook gaan helpen bij het aannemen van mensen met wie jij wilt gaan werken. En nog het allerbelangrijkst, bij NEXT Academy ga je de meest uiteenlopende mensen leren kennen, waar je in de toekomst bijvoorbeeld mee kan samenwerken.

Kan ik als Software Developer op afstand werken?

Software development is een van de beste vaardigheden om te hebben als je graag locatie onafhankelijk wil gaan werken. Er zijn veel werkgevers die het toestaan dat software developers op afstand werken. Echter, het is veel makkelijker om deze banen te vinden als je meerdere jaren ervaring hebt.

Delete this

Delete this

Kan ik als Software Developer als freelancer aan de slag?

Als je gemotiveerd bent en hard werkt tijdens de bootcamp, kun je zeker als freelancer aan de slag. Wij adviseren onze studenten wel om eerlijk te zijn over de ervaring die je hebt tegenover potentiële opdrachtgevers. Er zijn opdrachtgevers die bereid zijn om meer onervaren developers aan te nemen. Maar het laatste wat je wilt als freelancer is een misverstand over de verwachtingen. Maar schrik niet, wanneer je als freelancer werkt ga je zo ontzettend snel leren dat je al heel snel ervaren wordt.

Delete this

Delete this

Is voorkennis vereist als je wilt leren coderen bij NEXT Academy?

Nee. Ons programma is ontwikkelt voor beginners. Ruim 60% van de mensen die bij ons komen hebben weinig tot geen ervaring met coderen.

Wel is het belangrijk dat je het voorbereidingswerk afmaakt voordat de bootcamp begint, anders is het mogelijk dat je al vanaf de start achterloopt op de rest. De voorbereidende opdrachten geven je een kickstart en leren je de basis van het coderen, die basis is fundamenteel.

Wat kan ik leren in 10 weken?

10 weken is een erg korte periode. De gemiddelde Junior Software Developer kan een programma ontwikkelen zonder de hulp van anderen. Ons programma is ontwikkelt om in een zo kort mogelijke periode zoveel mogelijk te leren, zodoende dat je op hetzelfde niveau komt. Na 10 weken zal je nog steeds niet álles weten, maar wel genoeg om aangenomen te worden als Junior Software Developer.

Hoe verschilt NEXT Academy van kortere aangeboden cursussen?

Feedback gegeven door afgestudeerden van kortere cursussen wijst uit dat ze niet alles hebben geleerd dat hen is belooft. Wij zijn ervan op de hoogte dat de meeste academies proberen om een product te verkopen dat aansluit bij de meeste mensen hun levensstijl, en budget. Ze vragen minder en minimaliseren de duur van hun programma's om de bootcamp aantrekkelijker te maken. Uiteraard zijn er ook uitzonderingen.

Er zijn geen gevallen waarbij succes is gerealiseerd zonder enige compromissen. NEXT Academy heeft een bewezen geschiedenis met afgestudeerden die blijvende resultaten behalen. Het is ons doel om die excellente prestaties door te zetten zonder enig compromis. Ons programma is niet voor iedereen weggelegd, alleen de beste en slimste komen bij ons.

Hoe zien de lessen eruit?

De lessen zijn anders dan je normaal gezien gewend bent. Er zijn weinig lessen, maar daartegenover staat dat je ontzettend veel zelf aan het werk bent. Je moet zelf nadenken om de problemen op te lossen. Onze mentoren zijn er de gehele dag voor jou om je vragen te beantwoorden en je te helpen als je er écht niet uitkomt. Ons lesmateriaal bevat codeer-opdrachten die jouw uitdagen en die ervoor zorgen dat je een fantastische software developer wordt.

Delete this

Delete this

Delete this

Delete this

Delete this

Delete this

I'm already learning to code on my own, should I join NEXT Academy? Ik ben al bezig met coderen, moet ik mij aanmelden?

Uiteraard zijn wij geneigd om deze vraag met 'ja' te beantwoorden. Maar uiteraard gaat het om jouw voortgang. Het verschil zit 'm in de ondersteuning, bij ons krijg je hulp van experts en bevind je je in een omgeving met gelijkgestemden. Als je denkt dat een bootcamp je verder helpt om dé software developer te worden, dan moet je het zeker doen.

Delete this

Delete this

Ben ik te jong, of te oud?

Onze jongste student ooit was 13 jaar. De oudste 43. Leeftijd maakt geen verschil. Als je de wil hebt om iets nieuws te leren, dan kan je je aanmelden.

Delete this

Delete this

Ik wil leren coderen, welke programmeer-taal of framework kan ik beter als eerste leren?

De meeste beginners maken de denkfout dat er maar één weg de juiste is. Dit komt omdat de meeste vacatures zijn getiteld met 'Java Developer' of 'C# Developer'. Echter, wat de bedrijven jou niet vertellen is hoe ze een kandidaat beoordelen. Het gaat er niet om welke talen je beheerst of hoeveel je er beheerst. Het gaat er meer om in welke mate je in staat bent om problemen op te lossen. Dat is het belangrijkste van allemaal.

Wat is het verschil tussen web apps en websites?

In het kort: een website is statisch en een web app is dynamisch. Om het simpeler uit te leggen. Een website kan alleen enkele soorten informatie weergeven, terwijl een web app verschillende soorten informatie kan weergeven. Web apps zijn bijvoorbeeld Facebook, Airbnb en Quora. Je kan er meer mee, zoals inloggen en het bewaren van data. Dat is iets wat een 'normale' website niet kan.

Kan ik aan het einde van de bootcamp zelf mobiele apps maken?

In principe kan je dat nóg niet. Maar alles dat je hebt geleerd wordt gebruikt bij het ontwikkelen van een mobiele app. Met de kennis die je opdoet bij de bootcamp ben je in staat om snel andere technologieën op te pakken, en zodoende kan je de dingen leren die nodig zijn om een mobiele app te ontwikkelen.

Ik heb veel gehoord over JavaScript, Go etc. Leren we dat op de bootcamp?

Ja. Je leert JavaScript tijdens de bootcamp. Nadat je afgestudeerd bent is het erg gemakkelijk om Go te leren.

Wat is het doel van het telefoongesprek vóór de bootcamp?

Dit telefoongesprek is bedoeld om jou beter te leren kennen en om erachter te komen of de bootcamp geschikt is voor jou. Je kan ons alles vragen! Na het registratieproces krijg je een link om een gesprek met ons in te plannen. Het enige wat je nodig heb is een werkende microfoon en een webcam.

Wanneer is de laatste datum dat ik mijzelf kan inschrijven?

De inschrijving eindigt één week vóór de start van de inschrijving. We raden je aan om je twee tot drie weken van te voren in te schrijven, zodat je genoeg tijd hebt om het voorbereidingswerk af te maken.

De datums sluiten niet aan bij mijn agenda, wat kan ik het beste doen?

Je kan je inschrijven voor de wachtlijst, we sturen je een mailtje zodra je gewenste inschrijvingsdatum beschikbaar is.

Kan ik de startdatum uitstellen nadat ik mijzelf heb geregistreerd?

Nee: zodra de inschrijving is gestart.
Ja: vóórdat de inschrijving is gestart.

In een uitzonderlijk geval, mits er voldoende bewijs is, kan er een uitzondering worden gemaakt.

Delete this

Delete this

Delete this

Delete this

Delete this

Delete this

Wat wordt er bedoeld met de 'geld-terug garantie'?

De geld-terug garantie is de garantie die wij geven dat je altijd een baan vindt nadat je afstudeert.

Indien je na de bootcamp geen baan vindt, kan je tot drie keer het Back-End programma overnieuw volgen. Vind je daarna nog steeds geen baan, dan krijg je het volledige inschrijfgeld terug.

Lees de Algemene Voorwaarden om erachter te komen wat je nodig hebt om in aanraking te komen.

Zij gingen je voor

Onze afgestudeerden komen vanuit heel de wereld. Lees wat ze te zeggen hebben over ons!
De bootcamp van NEXT Academy heeft me ontzettend geholpen. Ik leer nu sneller en het is geweldig dat ik samen kon leren met gelijkgestemde mensen vanuit de hele wereld!"
Emika Ijuin
Civil Engineer to Full-Stack Coder
"Coderen is maar een klein gedeelte van de reis bij NEXT Academy. Mensen vanuit de hele wereld komen naar deze bootcamp. Mensen met een andere achtergrond en andere ervaringen, en dat is ook geweldig."
Jeffrey Soong
Restaurateur to Full-Stack Coder
"As a business owner, I wanted to learn to code to be more involved in my tech media business. I joined NEXT Academy and throughout the course, I rebuilt my entire site from scratch and included my own features."
Sean Mitchell
Entrepreneur & Full-stack Coder
"I had some application ideas for my country, but I didn't know how to code. I decided to join NEXT Academy to make an impact to my country. It has been an amazing journey."
Abal Aziz
Full-stack Coder

Klaar om een Full-Stack Web Developer te worden?

Maak jouw app-idee een realiteit!
Nu aanmelden!
a photo of a small valley at night